03 октября, 2015

День Червоногригорівки. Зі святом Вас шановні односельці!!!

Декілька років уже Червоногригорівка не святкувала свій "день народження". Самі розумієте, не святковий настрій коли війна... Але в цьому році все інакше))) Ні ні, боронь Боже, ні в якому разі не заради того, що в цьому році виборча кампанія)))



Отож продовжу розповідь-репортаж. Скажу зразу, як завжди буду писати правду, тому знову готовий відбиватися по телефону від тих кого зачепив за живе, але друзі вибачайте, брехню треба стримувати хоть якось! Тим паче, що майже всі ми православні християни, і брехня нам не до лиця. Але продовжу, так як мене НІХТО не попередив про дату свята заздалегідь, як це робилося раніше, тому вимушений був трішечки спізнитися. Зразу пішов на звук музики і дійшов до шкільного подвір'я, де побачив знайомих котрі настроювали акустику та розставляли стільці для глядачів. Люди заклопотані, тому не мав права втручатися в процесс, вирішив подивитися навколо епіцентру свята. На шкільному стадіоні був ще один епіцентр, але епіцентр жвавий та спортивний!

Збірна по волейболу

Збірна по волейболу завдає удару!)))

Перетягування канату

Послідовники воркауту, гурт "Street Warriors"

Наша секція кікбоксингу

Команда по футболу "Славутич"

Антон і Вова знайомлять лиця з перчатками)))
Ще майже не забув, було проведено змагання з армреслінгу, в якому взяв перемогу козак-велетень Пилипенко О. Усі змагання оголошували з другого акустичного оборудку, тому ще з початку я підійшов поцікавитися, навіщо ще одна акустична система. На що мені відповіли роздратовано, по злому "Щоб тобі мало не було!")))  Але так собі потихеньку їдемо далі:

Призи лотареї були різноманітними від кетчупу до поросяти!
Діти мали змогу покататися на паравозику за доступну ціну

Бажаючі могли поплести маскувальний костюм для АТО від організації "ПЛАТОН"

Любителям риби, була й риба)))

На батуті стрибали не тільки діти але й одна доросла людина, хто не скажу але сміялися всі))))

Свято радувало своїм розмахом та різноманітністю, добре коли це все привозять для нас підприємці, ой як добре для всіх))).

Майстриня вишивки
Не можу не відмітити, нашу гордість! Майстер вишивки бісером Балабуха Н. Роботи чудові та на всі смаки. Задивився. Подумайте тільки скільки часу, терпіння та уваги треба приділити кожній роботі. Але це того варте. Творчих здобутків Вам майстре!

Поважні гості та потішний Міккі

"Південна Зоря"
Присутні були поважні гості та керівники нашого району, яких переслідувала робітниця з газети "Південна Зоря" Швидка І. Але я був швидший та встигав зробити більше влучних кадрів, мені так здалося. Ради спору хай покаже хоть один кадр зі мною)))) Отож бо й воно! Мене важко впіймати на мильницю) Свято було необмежене в просторі, тому різко перенеслося на шкільне подвір'я, де могли позмагатися співаки. "Караоке на подвір'ї" було веселим та потішним:

Чудовий спів лунав підсилений акустичною апаратурою №1

Декому кидали не тільки гроші, але й огірки з редискою.

Переможницею конкурсу стала чудова дівчина Олександра, воно й зрозуміло "переможниця" же ж! Сміху наробили огірки та редиска на яку були багаті та раді наші люди. Ще я в когось бачив мішок з буряками, видно з лотарейних призів, але добре що не намагалися вкинути пару буряків в кепку))) Загалом було смішно все, навіть голос ведучого на "ніпанятній мовє". Але це діло таке, всі ми можемо балакати так, тому було все зрозуміло, хоча й смішно)))

Медична допомога, зробила ласкаво просимо)))
На святі також були пильні працівники швидкої допомоги, та міліції, які готові були в любий час моментально допомогти, трапись шось! Але думаю поганих випадків не було, було все добре. Може не вслідив за чимось, поправте якщо не так. Сонце було пекуче, могло те саме "трапись щось" трапитися де завгодно, навіть на подвір'ї школи, і в цьому б випадку зреагували б миттєво, не шукаючи по 10 хвилин допомоги. Але пронесло, так що будемо тільки про хороше. Далі настав час нагород та подарунків всим жителям селища, які зробили ХОТЬ ЩОСЬ для нашого селища, хоть пальцем об палець вдарили як кажуть! І таких людей було багато, дуже радує той факт))) Нагороджували за все і за ясне небо над головою і просто декого за ясні очі)))))) Сумно було бачити, як не виходили за грамотою для нашого героя Гордієнка В. воно й правильно, тому що ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Подарунків була тьма тьмуща

Гімн України потрібно саме так слухати, коли серце виривається з грудей

ДМБ, сумні очі, посмішка на вустах

Нагорода повинна радувати нагороджених)))

Керівництво селища та району
Наприкінці свята поважною ходою пройшов парад відмінників, колясок, казкових героїв та нагороджених, зробивши коло по стадіону вони випустили салют з чудових повітряних кульок!

Кульки замість салюту, саме те що треба

Клоуни на ходулях, котрі дозволяли з собою БЕЗКОШТОВНО фотографуватися всім бажаючим
Завершила свято чудова дискотека на свіжому повітрі, де в ритмі танцю від землі відривалися всі охочі. Також прозвучав вже майже гімн Червоногригорівки "Воины света"))) Це майже як "На городі чорна редька" на весіллі, не чекає ніхто але раді всі))) Дякую за увагу, до нових зустрічей! Зі святом. П.С.: Робіть "хоть щось" для селища, гляди й Вас нагородять коли небуть)))

Комментариев нет:

Отправить комментарий